Gidiz-shertogenbosch3
Gidiz-shertogenbosch6
Gidiz-shertogenbosch4
Gidiz-shertogenbosch7
Gidiz-shertogenbosch8
Gidiz-shertogenbosch1
Gidiz-shertogenbosch9
Gidiz-shertogenbosch10

Systeemtherapie

Sinds 2018 zijn zowel Richard als Selma opgeleid tot systeemtherapeut, ook wel bekend als relatie- en gezinstherapeut. Er wordt in systeemtherapie gefocust op hoe gezinnen of partners met elkaar communiceren, welke patronen en geschiedenis zij hebben en hoe zij vanuit de relationele context betekenis geven aan de situatie. De systeemtherapeut besteed veel aandacht aan onderlinge interactiepatronen, en aan de invloed van omgevingsfactoren zoals werk, school en cultuur. Door aandacht en beïnvloedig van meerdere individuen binnen het systeem en hun patronen, kom je tot een stevig familiefundament. Als gezinsleden en partners dezelfde taal spreken waardoor de betekenis voor een ieder duidelijk is, wordt er mogelijk gemaakt elkaar te begrijpen en te ondersteunen.

Richard en Selma bieden systeemtherapie aan in hun eigen praktijkruimte bij Fort Isabella in Vught. Hun persoonlijke en actieve werkwijze, waarbij de kern en de krachten van het systeem centraal staan, komt terug in de systeemtherapie. Beschermd wonen en ambulante begeleiding blijven ook onderdeel van de organisatie.

Wil je meer informatie, kijk dan hier. Wil je kennis maken met Richard en Selma? Neem dan contact op via de contactpagina.

Secured By miniOrange