Gidiz-shertogenbosch3
Gidiz-shertogenbosch6
Gidiz-shertogenbosch4
Gidiz-shertogenbosch7
Gidiz-shertogenbosch8
Gidiz-shertogenbosch1
Gidiz-shertogenbosch9
Gidiz-shertogenbosch10

Over Gidiz

Gidiz is een ervaren organisatie in Den Bosch. Gidiz is kleinschalig opgezet, zodat je je begeleider snel leert kennen. Gidiz heeft een geheel eigen visie op begeleiding en is vooral persoonlijk gericht. De medewerkers van Gidiz hebben ruime ervaring in het werken met volwassenen en jongvolwassenen met diverse problematieken.

Ambulante begeleiding

Gidiz ondersteunt personen met een psychiatrische stoornis (zoals autisme), psychische problemen, een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen die het dagelijks functioneren in de weg staan. Gidiz wil ieder een toekomst bieden waarin zij op een normale manier kunnen en mogen functioneren. Door een gelijke en volwaardige benadering versterken wij de volwassene of jongvolwassene en helpen we de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor inzicht en alternatief gedrag.

Onze visie

Je bent volwaardig zoals je bent, dát is onze visie. Gidiz biedt daarom ondersteuning en begeleiding in jouw dagelijkse leven waar jij het nodig hebt, zonder dat je problematiek centraal staat. Vanuit jouw kern en kracht ontwikkelen we samen een betere balans tussen jouw denken en voelen. Dat doen we door ambulante begeleiding in jouw omgeving of in het volwaardige woonhuis waarin je zelfstandig woont.

Hoe werken wij?

Gidiz heeft een actieve, persoonlijke manier van begeleiden. Er wordt niet uitgegaan van je beperkingen, maar van alles wat je kunt. Al je talenten en alles wat je ooit leerde, maken jou tot wie je bent. Het is onze taak om daarmee rekening te houden en om je ervaringen in te zetten, zodat je ruimte krijgt om minder ontwikkelde vaardigheden te ontplooien. Na verloop van tijd zul je ervaren dat je beter bent opgewassen tegen belemmeringen die op je pad komen.

Richard_Gidiz_ambulant-begeleider_systeemtherapeut
Richard
systeemtherapeut
en ambulant begeleider
bij Gidiz
Selma_Gidiz_ambulant-begeleider_systeemtherapeut
Selma
systeemtherapeut
en ambulant begeleider
bij Gidiz

Kwaliteit

Sinds december 2015 is Gidiz HKZ-GGZ gecertificeerd. Dit staat voor kwaliteit in de manier van begeleiden, in het zelfstandig begeleid wonen huis en in de organisatie zelf. Er wordt bijvoorbeeld ieder half jaar een nieuw begeleidingsplan met doelen opgesteld samen met degene die wordt begeleid, daarnaast is er een cliëntenraad en kunnen de mensen die worden begeleid door Gidiz een beroep doen op de onafhankelijke vertrouwenspersoon. Ieder jaar wordt Gidiz gekeurd door een externe auditor.

Secured By miniOrange