Gidiz-shertogenbosch3
Gidiz-shertogenbosch6
Gidiz-shertogenbosch4
Gidiz-shertogenbosch7
Gidiz-shertogenbosch8
Gidiz-shertogenbosch1
Gidiz-shertogenbosch9
Gidiz-shertogenbosch10

Ondersteuning in je dagelijks leven

Je wilt door mensen begrepen worden en succeservaringen opdoen. Door Gidiz Begeleiding ervaar je minder beperkingen in je dagelijks leven. We helpen je bijvoorbeeld door middel van activiteiten, gesprekken en adviezen waardoor je je eigen zelfredzaamheid vergroot. Je psychische of psychiatrische stoornis staat niet centraal, maar wel de manier om jouw leven in te richten. De begeleiding vindt plaats bij jou thuis of in het Gidiz-huis. Ook bieden we gezins- en relatietherapie.

Ambulante systemische begeleiding

Gidiz Begeleiding biedt ambulante systemische begeleiding. Deze is speciaal gericht op volwassenen en jongvolwassenen met een psychiatrische diagnose (zoals autisme), een licht verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen die het dagelijks functioneren in de weg staan. We begeleiden de ontwikkeling van jou en de mensen om je heen. Het doel is een toekomst waarin iedereen op een eigen manier kan en mag functioneren. Onze zogeheten ‘systemische begeleiding’ vindt volgens afspraak thuis plaats, dus in jouw eigen omgeving. Door een gelijke en volwaardige benadering ontwikkelen we met elkaar de vaardigheden die nodig zijn voor inzicht en alternatief gedrag. Deze vorm van begeleiding wordt betaald vanuit de WMO. Dus vanuit jouw persoonsgebonden budget (PGB) of via Hulp in natura (HIN).
Neem contact op met Gidiz…

Begeleiding in een huis van Gidiz

Woon je in het huis van Gidiz Wonen? Dan kun je niet alleen rekenen op een fijne plek, maar ook op onze begeleiding en ondersteuning. De combinatie van zelfstandig wonen met begeleiding maakt dat je op een juiste wijze kunt omgaan met je eigen leerpunten, zonder je kwaliteiten te vergeten. Begeleiding in het huis van Gidiz Wonen wordt betaald vanuit jouw persoonsgebonden budget (PGB) of via Hulp in natura (HIN). De huur betaal je uit je eigen inkomsten.
Lees meer over Gidiz Wonen…

Relatie- en gezinstherapie door Praktijk Gidiz

Woon je nog thuis, heb je te maken met gezinsleden of heb je een relatie? Dan weet je dat een diagnose als autisme, ADHD of ADD van invloed is op hoe jullie dagelijks met elkaar omgaan. Bijvoorbeeld omdat er in het dagelijks leven conflicten of problemen ontstaan. Als jullie deze graag samen willen oplossen, dan kun je daarvoor terecht bij Praktijk Gidiz. Praktijk Gidiz is biedt relatie- en gezinstherapie op een toegankelijke en eigentijdse manier. Een van onze specialismen is therapie in gezinnen en relaties waarbij de diagnose autisme, ADHD of ADD een rol speelt.
Lees meer Praktijk Gidiz relatie- en gezinstherapie…

Secured By miniOrange