Gidiz-shertogenbosch3
Gidiz-shertogenbosch6
Gidiz-shertogenbosch4
Gidiz-shertogenbosch7
Gidiz-shertogenbosch8
Gidiz-shertogenbosch1
Gidiz-shertogenbosch9
Gidiz-shertogenbosch10

Ondersteuning in je dagelijks leven

Je wilt door mensen begrepen worden en succeservaringen opdoen. Door Gidiz Begeleiding ervaar je minder beperkingen in je dagelijks leven. We helpen je bijvoorbeeld door middel van activiteiten, gesprekken en adviezen waardoor je je eigen zelfredzaamheid vergroot. Je psychische of psychiatrische stoornis staat niet centraal, maar wel de manier om jouw leven in te richten. De begeleiding vindt plaats bij jou thuis of in het Gidiz-huis. Ook bieden we gezins- en relatietherapie.

Ambulante begeleiding

Gidiz Begeleiding biedt ambulante ondersteuning. Dat wil zeggen dat jij volgens afspraak thuis wordt begeleid. Het doel is om jezelf verder te ontwikkelen. Dat doen we door je te helpen bij diverse vaardigheden, afhankelijk van wat jij nodig hebt in jouw leven. Deze vorm van begeleiding wordt betaald vanuit jouw persoonsgebonden budget (PGB) of via Hulp in natura (HIN).

Begeleiding in een huis van Gidiz

Woon je in het huis van Gidiz Wonen? Dan kun je niet alleen rekenen op een fijne plek, maar ook op onze begeleiding en ondersteuning. De combinatie van zelfstandig wonen met begeleiding maakt dat je op een juiste wijze kunt omgaan met je eigen leerpunten, zonder je kwaliteiten te vergeten. Begeleiding in het huis van Gidiz Wonen wordt betaald vanuit jouw persoonsgebonden budget (PGB) of via Hulp in natura (HIN). De huur betaal je uit je eigen inkomsten.
Lees meer over Gidiz Wonen…

Relatie- en gezinstherapie door Praktijk Gidiz

Woon je nog thuis, heb je te maken met gezinsleden of heb je een relatie? Dan weet je dat een diagnose als autisme, ADHD of ADD van invloed is op hoe jullie dagelijks met elkaar omgaan. Bijvoorbeeld omdat er in het dagelijks leven conflicten of problemen ontstaan. Als jullie deze graag samen willen oplossen, dan kun je daarvoor terecht bij Praktijk Gidiz. Praktijk Gidiz is biedt relatie- en gezinstherapie op een toegankelijke en eigentijdse manier. Een van onze specialismen is therapie in gezinnen en relaties waarbij de diagnose autisme, ADHD of ADD een rol speelt.

Wil je meer weten over relatie- en gezinstherapie door Praktijk Gidiz? Klik hier.

Gidiz huis 's-Hertogenbosch Paleiskwartierbuitenzijde
Secured By miniOrange