Gidiz-shertogenbosch3
Gidiz-shertogenbosch6
Gidiz-shertogenbosch4
Gidiz-shertogenbosch7
Gidiz-shertogenbosch8
Gidiz-shertogenbosch1
Gidiz-shertogenbosch9
Gidiz-shertogenbosch10

Een huis van Gidiz, jouw eigen plek

Autisme of niet; jij hebt alles in huis voor een gelukkig leven. Misschien wel meer dan je zelf denkt. Het is de taak van Gidiz om jou en je netwerk hierbij optimaal te ondersteunen. Wil je je zelfstandigheid vergroten, maar lukt dat op dit moment niet? Kies dan voor onze woonbegeleidingsplaats in Den Bosch. Een eigen woonruimte in een gewoon huis in een gewone straat, maar wel met alle voorzieningen die jou kunnen helpen in jouw dagelijks leven. Het is een belangrijke stap richting zelfstandig wonen.

Gidiz biedt jou een fijn en veilig woonhuis in een leuk gedeelte van ’s-Hertogenbosch, vlakbij het station en de Onderwijsboulevard. Een huis als elk ander, maar met één groot verschil: het is vooral jóuw huis, waar je jezelf mag zijn.

Begeleiding en voorzieningen

Het huis van Gidiz is bestemd voor jongvolwassenen met autisme (ASS). We maken samen met jou afspraken over de begeleiding die je nodig hebt. Het doel is om jou op diverse gebieden te laten ontwikkelen, afhankelijk van je behoefte. Die begeleiding bieden we ter plekke aan. Hierbij betrekken we ook de mensen die belangrijk zijn in jouw leven. Bijvoorbeeld je familie of vrienden. Je kunt altijd een beroep doen op jouw vaste begeleider. Dat is eigenlijk het enige verschil met een ander woonhuis.

Je vindt bij ons een normale woonkeuken en een normale slaapkamer waarvoor je samen met je twee huisgenoten verantwoordelijk bent. Het is een overzichtelijke moderne woning. Je eigen kamer richt je zelf in met je eigen spullen. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ingericht door Gidiz. Gidiz heeft de locaties zorgvuldig uitgekozen. Wij hebben daarbij gelet op op een gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, winkels, scholen en andere voorzieningen in ’s-Hertogenbosch.

Wie wonen er in een huis van Gidiz?

In het huis van Gidiz ben je niet alleen. Je hebt namelijk twee medebewoners (leeftijd 16-25 jaar) die net als jij weten hoe autisme je dagelijks leven beïnvloedt. Dat voelt veilig, zonder dat je je eigenheid hoeft op te geven.

Kom je in aanmerking voor een woonbegeleidingsplaats bij Gidiz?

Om in aanmerking te komen voor een woonplek bij Gidiz dien je een beschikking te hebben via de gemeente, waarin staat dat je Beschermd Wonen Thuis nodig hebt.

Wil je hier meer over weten? Kijk bij de veelgestelde vragen.

Huis van Gidiz 's-Hertogenbosch
Secured By miniOrange