Gidiz-shertogenbosch3
Gidiz-shertogenbosch6
Gidiz-shertogenbosch4
Gidiz-shertogenbosch7
Gidiz-shertogenbosch8
Gidiz-shertogenbosch1
Gidiz-shertogenbosch9
Gidiz-shertogenbosch10

Zorgaanvraag bij je gemeente

Sinds januari 2015 is de zorg veranderd. In het kort komt het er op neer dat alle beschikkingen (voorheen heetten deze: indicaties) voor de begeleiding niet meer vanuit Den Haag wordt geregeld, maar vanuit de gemeente waar je woont.
Stel dat je interesse hebt in ambulante begeleiding door Gidiz, dan vraag je dus een beschikking aan bij de gemeente in je eigen woonplaats. Als je wilt, kan Gidiz je natuurlijk wel de weg wijzen naar de juiste ingang bij de gemeente. Een medewerker van de gemeente brengt jouw vragen en situatie in kaart, zodat de gemeente kan bekijken wat je nodig hebt en of je in aanmerking komt voor begeleiding.
Zoek je ambulante begeleiding in combinatie met wonen in het huis van Gidiz in ‘s-Hertogenbosch? Dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Neem gerust contact met ons op, zodat we je de juiste weg kunnen wijzen naar de gemeente. De aanvraag voor een beschikking dient namelijk in ‘s-Hertogenbosch gedaan te worden.
De medewerker van de gemeente zal samen met jou zoeken naar de organisatie die bij jou past. Vanzelfsprekend kun je het dan aangeven als je graag begeleiding wenst door Gidiz.
Je kan begeleiding via Gidiz ontvangen via persoonsgebonden budget (PGB). Sinds januari 2016 kan dat ook via Hulp in natura (HIN) in de regio ’s-Hertogenbosch.

Secured By miniOrange